Ümit Özdağ Şam'da İsrail ile görüşme ayarlamayı teklif etti mi?

Irkçı açıklamalarıyla medyada geniş yer bulan Ümit Özdağ, Şam'a gidip Türkiye'deki Suriyeliler meselesini Suriye yönetimiyle görüşeceğini açıklamıştı. Televizyon Gazetesi'nde Halil Nebiler Ulusal Kanal canlı yayınında Ümit Özdağ'a çok önemli sorular yöneltti. Nebiler, Özdağ'a ''Sayın Ümit Özdağ, daha önce hiç Şam'a gittiniz mi? Görüştüğünüz heyete 'Bırakın Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile görüşmeyi, ben sizi İsrail ile görüştüreyim' dediniz mi, demediniz mi?'' diye sordu.

Irkçı açıklamalarıyla medyada geniş yer bulan Ümit Özdağ, Şam'a gidip Türkiye'deki Suriyeliler meselesini Suriye yönetimiyle görüşeceğini açıklamıştı.

Televizyon Gazetesi'nde Halil Nebiler Ulusal Kanal canlı yayınında Ümit Özdağ'a çok önemli sorular yöneltti.

İşte Nebiler'in Özdağ'a yönelttiği o sorular:

- Sayın Özdağ, Şam sizinle görüşmeyi kabul eder mi?
- Sayın Ümit Özdağ, daha önce hiç Şam'a gittiniz mi?
- Şam'da önemli yetkililerle görüştünüz mü? Hangi tarihte gittiniz, kimlerle görüştünüz? Görüştüğünüz heyette kimler vardı?
- Görüştüğünüz heyete ''Bırakın Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile görüşmeyi, ben sizi İsrail ile görüştüreyim'' dediniz mi, demediniz mi?
- ''İsrail ile görüşmenizde daha çok fayda vardır, Türkiye ile görüşmeyi boş verin'' dediniz mi, demediniz mi?
# türkiye # suriye # israil # suriyeliler # Ulusal # şam # ümit özdağ # kanal # göçmenler # halil nebiler # mülteciler # Televizyon Gazetesi # Afganlar # Zafer Partisi # pakistanlılar # ümit özdağ abd