KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları açıklanma tarihi

KPSS sonuçları için geri sayım başladı. KPSS Lisans 18 Eylül'de, KPSS Ön Lisans ise 9 Ekim tarihinde gerçekleştirildi. KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM tarafından duyuruldu.

Abone ol

ÖSYM tarafından kamuoyuyla paylaşılan sınav kılavuzuna göre; 2022 KPSS Önlisans sonuçları, 3 Kasım 2022 günü ÖSYM'nin sonuç sayfası üzerinden açıklanacak. Adaylar sonuçlara ÖSYM sonuç sayfası üzerinden TC kimlik no ve ÖSYM şifreleri ile veya ÖSYM'nin e-Devlet uzantısı üzerinden e-Devlet şifreleri ve TC Kimlik numaraları ile giriş yaparak ulaşabilecekler.

KPSS LİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından yayımlanan sınav takvimine göre; 18 Eylül'de başlayan KPSS maratonu, 2 Ekim tarihinde son oturumun yapılmasıyla bitti. KPSS Lisans sonuçları 21 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak.

Adaylar, KPSS sonuçlarını T.C. kimlik numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden öğrenebilir.

AÖL sınavları ne zaman? Açık Lise sınav tarihleri ve sınav takvimi Eğitim KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? Eğitim KPSS ön Lisans sorusu: 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'ndende En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kim aldı? Eğitim KPSS DHBT başvurularında son gün ne zaman? KPSS DHBT başvuru ücreti ne kadar? Eğitim