KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman?

KPSS Ortaöğretim sınavı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Kamu kurumlarında çalışmak isteyen lise mezunları, KPSS Ortaöğretim sınavı karşısına çıkacak. İşte KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman?

ÖSYM tarafından iki yılda bir düzenlenen KPSS Ortaöğretim sınavı için geri sayım başladı. Sınav tarihinin yaklaşmasıyla birlikte KPSS ortaöğretim sınav giriş yerleri adaylar tarafından merak konusu oldu.

Sınava katılacak lise mezunları, ''KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgesi yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?'' sorusuna yanıt arıyor.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN?

KPSS Ortaöğretim başvuruları, 1 - 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. KPSS Ortaöğretim geç başvuruları ise 21 - 22 Eylül tarihleri arasında yapıldı.

2022 KPSS sınav takvime göre; KPSS Ortaöğretim sınavı, 6 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KPSS Ortaöğretim sınavı, 6 Kasım 2022 tarihinde saat 10.15'te başlayacak ve 130 dakika sürecek. 

SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

ÖSYM tarafından KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgelerinin yayınlanacağı tarih hakkında bir açıklama henüz yapılmadı.

Sınav giriş belgeleri, genellikle 10 gün önceden adayların erişimine açılmaktadır. Bu kapsamda KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgelerinin Ekim ayının sonuna doğru yayınlanması öngörülüyor.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi almak isteyen adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden sınav giriş belgesini alabilir.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

# kpss # KPSS giriş belgesi al # kpss ortaöğretim # kpss ortaöğretim soru ve cevapları # kpss ortaöğretim sonuçları