CANLI MAÇ İZLE | Afyonspor - Bursaspor canlı izle

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 2. haftasında heyecan haftanın kapanış maçıyla son bulacak. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Afyonspor ile Bursaspor, Zafer Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Afyonspor - Bursaspor maçı nereden izlenir? Afyonspor - Bursaspor maçı hangi kanalda? HES İlaç Afyonspor - Bursaspor maçı 11'leri neler? Afyonspor - Bursaspor maçı canlı izle...

Abone ol

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 2. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Afyonspor ile Bursaspor arasında oynanacak.

Afyonspor, geçtiğimiz sezon mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup'u, 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile topladığı 62 puanla 8. sırada tamamlamıştı. Yeni sezona Nazilli Belediyespor deplasmanında başlayan Afyonspor sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Afyonspor ligde 13. sırada bulunuyor.

2010'da Süper Lig'de zafere ulaşarak Türkiye'nin 5. şampiyonu olan Bursaspor ise son yıllardaki kötü gidişatına dur diyemiyor. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Spor Toto 1. Lig'de 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet ile topladığı 44 puanla 17. sırada yer almış ve bir alt lige düşmüştü. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk haftayı bay geçen Bursaspor, sezonun ilk resmi maçına Afyonspor deplasmanında çıkacak.

AFYONSPOR - BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'de başlayacak HES İlaç Afyonspor - Bursaspor maçı Afyonspor YouTube kanalından futbolseverlerle buluşacak.

AFYONSPOR - BURSASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Netflix TERİM belgeselinin fragmanını yayınladı Spor İnter - Bayern Münih maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Napoli - Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Türk Hava Yolları (THY) Şampiyonlar Ligi'nin ana sponsoru oldu Spor