İnter - Bayern Münih maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nin 1. haftasında C Grubu'nda Inter ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki İnter - Bayern Münih maçı ne zaman? İnter - Bayern Münih maçı saat kaçta? İnter - Bayern Münih maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

İnter - Bayern Münih maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu heyecanı 1. hafta mücadeleleriyle başlayacak.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde C Grubu'nda İnter ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Inter, İtalya Serie A'da oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti. Ligde kendi sahasında oynadığı 2 maçı da kazanmasını bilen Inter, son maçında Milan'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu.

Konuk ekip Bayern Münih ise Bundesliga'da oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Deplasmanda oynadığı 3 maçın 2'sini kazanan Bayern Münih 1 maçtan ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bayern Münih son olarak deplasmanda Union Berlin ile 1-1 berabere kalmıştı.

İNTER - BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Inter ile Bayern Münih'in karşı karşıya geleceği Şampiyonlar Ligi'nin 1. haftasındaki mücadele 7 Eylül Çarşamba günü oynanacak.

C Grubu'ndaki karşılaşma, Milano'daki Stadio Giuseppe Meazza'da oynanacak. Karşılaşmada Fransız hakem Clément Turpin düdük çalacak.

Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# UEFA # şampiyonlar ligi # son # eylül # 2022 # mağlubiyet # exxen # şampiyonlar ligi fikstürü # şampiyonlar ligi maçları ne zaman # şampiyonlar ligi exxen # exxen şampiyonlar ligi # inter bayern münih yayın bilgileri # inter bayern münih maç bilgileri # inter bayern münih exxen # inter bayern münih exxen şampiyonlar ligi # şampiyonlar ligi hangi kanalda