Konya katliamında yeni gelişme: Mehmet Altun tutuklandı

Konya'da aynı aileden 7 kişiyi öldüren Mehmet Altun tutuklandı. Daha önce de olayla ilgili 10 kişi cezaevine gönderilmişti. 2 aile arasında yıllardır husumet olduğu öğrenilmişti.

Abone ol

Konya’da Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin katledildiği saldırının faili Mehmet Altun, tutuklandı.

Altun, Bozkır ilçesi civarındaki dağlık arazide polis, jandarma ve özel harekat ekiplerince yakalandı. Zanlı, "tasarlayarak canavarca hisle 7 kişiyi öldürme", "yakarak mala zarar verme", "konut dokunulmazlığının ihlali" ve "taşıma ruhsatsız silah bulundurma" suçlamalarından cezaevine gönderildi.

Konya’nın Meram ilçesinde 30 Temmuz günü Altun, Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi silahla katletmiş daha sonra evi ateşe vermişti.

Olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Altun'un araç kiraladığı, olaydan önce benzin istasyonundan su aldığı ve daha sonra su şişesine benzin koyduğu öğrenildi.

Gara ve Barış Pınarı bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi Gündem FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon Gündem Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk görevden alındı: Yeni Milli Eğitim Bakanı kim oldu? Gündem Algı operasyonlarına tokat gibi sözler Gündem