Algı operasyonlarına tokat gibi sözler

PKK'yı görmek istemeyenler, "iklim krizi" dedi, "uçak gelmedi" accyalanına sarıldı, hatta uluslarası güçlere sözde yardım aslında "Türkiye'ye müdahale et" çağrısı yaptı. Ulusal Kanal ise en başından beri, Türkiye'yi hedef alan bu saldırının devlet ve millet seferberliği ile atlatılacağını duyurdu.

Algı operasyonlarına tokat gibi sözler

PKK'yı görmek istemeyenler, "iklim krizi" dedi, "uçak gelmedi" yalanına sarıldı, hatta uluslarası güçlere sözde yardım aslında "Türkiye'ye müdahale et" çağrısı yaptı.

Ulusal Kanal ise en başından beri, Türkiye'yi hedef alan bu saldırının devlet ve millet seferberliği ile atlatılacağını duyurdu.

Bazıları görmese de biz hep sahada fedakarca mücadele olduğunu binlerce itfaiyecinin, askerin, polisin, köylünün Yeşil Vatan'ı canı pahasına savunduğunu vurguladık.

Çünkü Biz hep Türk Milleti'ne güvendik ve güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu bir kere daha gördük. Bir orman işçisinin canı pahasına Yeşil Vatan mücadelesini getiriyoruz şimdi ekranlarınıza. ABD güdümlü algı operasyonlarına tokat niteliğindeki sözleri de özellikle duymanızı rica ediyoruz.

Bakın o fedakar işçi "80 milyonun hakkı var" diyerek canı pahasına nasıl savunuyor Yeşil Vatanı'nı...

# türkiye # pkk # operasyon # orman yangını # orman # orman işçisi # türkiye yanıyor # pkk yaktı # algı operasyonu