Süleyman, İlay ve İrfan'ı görecek mi? Babil 10. bölümde neler oldu? Babil 11. bölüm fragmanı izle…

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Babil 9. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Babil 10. bölüm özeti… Babil 11. bölüm fragmanı… İlay ve İrfan, Süleyman'a yakalanacak mı?

Abone ol

Babil’in dün akşam yayınlanan bölümünde; İrfan’ın ani boşanma kararını anlamaya çalışan Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla savrulur. Bunda ise en büyük suçlu olarak İlay'ı görür.

Kudret’in geçmişine hakim olmak istediği Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerinin peşinde Kudret’in ayağına gelir. Süleyman, İlay’ı geri kazanmaya çalışırken İrfan’ı amansız bir tehlikenin ortasına atar. Kudret ile Süleyman’ın restleşmeleri gitgide kızışır.

Ayşe’nin gizli kapaklı halleri Mert’in dikkatini çeker. İrfan, Eda’yı boşanmaya ikna edebilecek mi? Süleyman, İlay’ı geri kazanabilecek mi? Ayşe’nin polis kimliği açığa çıkacak mı?

BABİL 11. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak...

ulusal.com.tr

Banu, Elif'i öldürdü mü? Beni Bırakma 420. bölüm izle... 27 Mart Cuma 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 420. bölüm özeti… Medya Gülsüm'ün yalanı ortaya çıktı! Sevdim Seni Bir Kere 144. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 27 Mart Cuma 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti… Medya Gülsüm öldü! Yemin 215. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 216. bölüm fragmanı izle.. Medya Divakar, Bihaan'a evlatlık olduğu söylüyor! Aşk Bir Rüya 39. yeni bölümde neler olacak? 28 Mart Cumartesi 2020 Aşk Bir Rüya 39. bölüm fragmanı izle… Medya