Gülsüm öldü! Yemin 215. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 216. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 28 Mart Cumartesi günü, 215. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 215. bölüm izle... Yemin 216. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 216. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Gülsüm öldü! Yemin 215. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 216. bölüm fragmanı izle..

Yemin dizisinde dün; Cavidan Gülsüm’den kurtulmak için Talaz’dan yardım ister. Gülsüm ise ablası sandığı Reyhan’ı Cavidan’dan korumaya çalışır.

Reyhan test sonucunu görmemiştir. Öte yandan Cavidan, Gülsüm’den kurtulmak için Talaz’dan yardım isterken yine dört ayağının üstüne düşer. Gülsüm de boş durmaz ve Cavidan’ın foyasını meydana çıkartıp Reyhan’ı korumanın yollarını arar. Cavidan mı yoksa Gülsüm mü başarılı olacak? Velayet davası sonuçlanır ve artık Masal hep babasıyla kalacaktır.

Öte yandan Oya’nın Narin’e olan baskısı daha da artar. Narin’den, bir an evvel Kemal ile konuşup boşanmak istediğini söylemesini ister. Kemal tam her şey yoluna giriyor düşüncesindeyken Narin içi kan ağlayarak boşanmak istediğini söyleyebilecek mi?

YEMİN 215. BÖLÜM İZLE

YEMİN 216. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemin # yemin izle # Yemin fragman # Yemin kemal narin # Yemin emir reyhan # yemin yeni bölüm fragmanı # Yemin gülsüm öldü mü