Baykar'dan Azerbaycan'a Zafer Günü mesajı: ''Beşikten mezara kadar Azerbaycan, Türkiye''

Ürettiği İHA, SİHA ve TİHA'larla Karabağ Zaferi'nde büyük rol oynayan Baykar Teknoloji Azerbaycan'ın Zafer Günü'nü tebrik eden bir paylaşım yaptı. Baykar Teknoloji, yaptığı paylaşımda Azerbaycan-Türkiye ilişkişini vurgulayan bir video klipte yayınladı. Paylaşılan klipte, Azerbaycan-Türkiye dostluğunu yansıtan fotoğraflar yer alırken, aynı zamanda ''Tarihin yazdığı destan, iki bedende bir can Türkiye, Azerbaycan'' ifadelerine yer verildi.

Abone ol

Milli İHA, SİHA ve TİHA'ları geliştiren teknoloji şirketi Baykar, Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'nin 1'inci yıl dönümünü kutladı.

Baykar Savunma, Karabağ Zaferi'ni kutlamak için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

- Ege'den Hazar'a kadar, beşikten mezara kadar Azerbaycan, Türkiye. Tarihin yazdığı destan, iki bedende bir can Türkiye, Azerbaycan.

Doğu Perinçek: ''Vatanımızı bölmeye ve nifaklar sokmaya kimsenin gücü yetmez'' Gündem İki devlet tek millet: Zaferin yıl dönümünde Dışişleri'nden Karabağ mesajı Gündem Şehit ağabeyinden İyi Partili Lütfü Türkkan'a suç duyurusu Gündem İyi Parti'de görev değişikliği: Grup başkanvekilliğine Lütfü Türkkan yerine Erhan Usta getirildi Gündem