Reyyan ve Miran yangında kaldı! Bu akşam Hercai yeni bölüm mü? Hercai 28. bölüm fragmanı yayınlandı! Hercai'nin 28. bölümü ne zaman?

ATV'nin reyting rekortmeni olan dizisi Hercai'den yeni fragman geldi. Sevenlerinin heyecanla beklediği 28. bölümde nefesler tutulacak! Hercai yayın tarihi belli oldu! Yeni bölüm tarihi ne zaman?

Abone ol

Hercai'den beklenen fragman geldi. Yeni bölümde Elif ve Azat'ın evliliği konağa ateş gibi düşüyor... Elif, babaannesini, evliliğini kabul ettirmeye ve düşmanlığı bitirmesine zorlarken, Reyyan ve Miran ise orta yolu bulmaya çalışıyor.

Hercai'nin yayınlanacak yeni bölümünün tarihi, fragmanın yayınlanmasıyla belli oldu. Dizi 17 Ocak Cuma günü sevenleriyle kavuşacak.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLE

ulusal.com.tr

Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Babil dizinin konusu ne? Babil dizisinin oyuncu kadrosu... İşte o isimler... Medya Sevdim Seni Bir Kere 93. son bölüm izle... 16 Ocak Perşembe Sevdim Seni Bir Kere izle... Sevdim Seni Bir Kere yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Reyhan duygularına yenik düşüyor! Yemin dizisi 164. son bölüm izle... Yemin dizisinin 165. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Medya Müjgan'ın bebeği öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm özeti... Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya