Müjgan'ın bebeği öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm özeti... Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova'nın dün akşamki 51. bölümünde neler yaşandı? Züleyha ve Müjgan doğum yapabildi mi? Adnan yangından kurtulacak mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Müjgan'ın bebeği öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm özeti... Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova her perşembe ekranlara gelmeye devam ediyor. İki haftalık reklam arasından sonra tekrar izleyiciyle buluşan dizide dün akşam hüzünlü sahneler ön plandayken heyecan dolu sahneler de yaşandı.

Züleyha ve Yılmaz, Müjgan hakkında konuşmak için buluşur. Fakat Züleyha'nın bu sırada sancısı tutar. Aynı anda Müjgan da kanaması yüzünden hastanededir.

Müjgan ikiliyi yan yana görür ama o bebeğinin derdindedir. İki kadın aynı doğumhanede doğuma alınır. İki düşman aile kapıda bebeklerini beklemektedir. Bu sırada Demir ve Yılmaz arasında gerginlik çıkar fakat Fekeli ve Hünkar araya girer.

Konakta Haminne'nin kaybolmasıyla herkes onu aramaya koyulur ve bebek Adnan'ı yalnız bırakırlar. Ahırlara giren Adnan alevlerin arasında kalır!

Dizinin yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

ulusal.com.tr

# Bir Zamanlar Çukurova # Müjgan