''Tam bir kandırmaca ve kumpas''

Hükumete yakınlığı ile bilinen A Haber televizyonu yorumcusu Avukat Fidel Okan, Sümeyye Erdoğan'a suikast iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı. Suikast iddiası için "tam bir kandırmaca ve kumpas" ifadesini kullanan Okan, bu tip iddiaların F Tipi örgütle mücadeleye zarar verdiğini belirtti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Ethem Sancak'a ait 3 gazetenin ortaya attığı "Sümeyye Erdoğan'a suikast yapılacak" iddialarına çarpıcı bir yalanlama geldi. Avukat Fidel Okan iddialara yanıt verdi.

Erdoğan'ın damadının yöneticisi olduğu A Haber televizyonu yorumcularından olan Fidel Okan, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Okan, Sümeyye Erdoğan'a suikast iddialarının "tam bir kandırmaca ve kumpas" olduğunu ifade etti.

Böyle asılsız iddiaların F tipi örgüte karşı yürütülen mücadeleye zarar verdiğini belirten Okan, iddiayı sürdürenlere “Verdiğiniz zararın farkında mısınız” diye sordu.

ulusalkanal.com.tr

Büyük İstanbul Tüneli projesi açıklandı Gündem Galatasaray'dan Soma açıklaması Gündem Ürünler internetten kontrol edilebilecek! 1 Mart'ta başlıyor! Gündem İBB buralara 32 milyon tl harcadı!.. Gündem