Muzların çok hızlı kahverengileşmesi nasıl engellenir?

Muzlarınızın doğru zamanda olgunlaşmasını sağlamanın sırrı, anlamak ve kontrol etmektir ve size muzlarınız kabuğundayken veya kabuğundan çıkarılırken bunu nasıl yapacağınızı göstereceğiz. Ve eğer o değerli, mükemmel olgunlaşma zamanını kaçırırsanız, endişelenmeyin

Haberin devamı için tıklayınız

BİLMENİZ GEREKENLER


· Olgunlaşma sürecini yavaşlatmak için muzları oda sıcaklığında ve diğer meyvelerden uzakta saklayın.
· Saplarını streç filmle sarın ve hava akışını iyileştirmek için bir kancaya ya da ipe asın.
· Muzlarınız olgunlaştığında, daha uzun süre olgun kalmaları için buzdolabına veya dondurucuya koyun.
· Soyulmuş muzlarınızı limon veya misket limonu suyu, sirke veya C vitamini ile kaplayarak kahverengileşmeyi önlemeye yardımcı olan bir bariyer oluşturun.