Tesla Model Y fiyatlarını aşağı cekti! Rekabet kızışıyor

Tesla'nın Model Y fiyatlarında Çin'deki indirimi, elektrikli otomobil pazarındaki rekabeti kızıştırıyor. Bu hamle, tüketicilere daha cazip seçenekler sunarken sektördeki yarışı da hızlandırıyor.

Abone ol

Tesla, Çin'de Model Y Fiyatlarını İndirdi: Uzun Menzil ve Performans Versiyonlarında Düşüş Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Çin pazarında Model Y'nin belirli versiyonlarının satış fiyatlarını düşürme kararı aldı. Bu indirim, Model Y Long Range ve Model Y Performance modellerini kapsıyor.

MODEL Y LONG RANGE FİYATI YÜZDE 4,5 DÜŞEREK 299,900 YUAN'A İNDİ

Tesla'nın Model Y Long Range versiyonunun başlangıç fiyatı, yaklaşık yüzde 4,5 oranında düşüşle 299,900 yuan (yaklaşık 52,000 Amerikan Doları) seviyesine indirildi. Aynı şekilde, Model Y Performance modelinin başlangıç fiyatı da yüzde 3,8 oranında azalarak 349,900 yuan oldu.

TESLA'DAN MODEL 3 ALANA ÖZEL SİGORTA SÜBVANSİYONU

Tesla ayrıca, 14 Ağustos ile 30 Eylül tarihleri arasında Model 3 giriş seviye, arkadan çekişli modellerini satın alan müşterilere özel olarak 8,000 yuan sigorta sübvansiyonu sunma kararı aldığını duyurdu.

Ehliyetsiz araba kullanma cezası ne kadar? 2023 Güncel Nedir? 2024 yılında sıfır araç alacaklar dikkat! Otomobil Araba pasta cila nasıl yapılır? Pasta cila yaptıracaklar dikkat! Siyaset Şimdiye kadar kaç Togg teslim edildi? Otomobil