Avrupa'nın 5 Büyük Ligi'nde Son Görünüm!

Avrupa'nın 5 büyük futbol ligi kabul edilen İngiltere(Premier Lig), İspanya( La Liga), İtalya( Serie A), Almanya( Bundesliga) ve Fransa'daki( Ligue 1) maçlara, hafta sonu devam edildi. İşte 5 büyük ligden son görünümler...

Haberin devamı için tıklayınız

Bundesliga'da Bayer Leverkusen 8 maç sonra puan kaybetti

Bundesliga'da namağlup lider Bayer Leverkusen, konuk ettiği Borussia Dortmund ile 1-1 berabere kaldı ve ligdeki 8 maçlık galibiyet serisi, sona erdi. Konuk takımın 5. dakikada Julian Ryerson ile öne geçtiği mücadelede, Bayer Leverkusen, 79. dakikada Victor Boniface'in ağları sarsmasıyla mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden Bayern Münih'in konuk ettiği Union Berlin maçı ise kötü hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Ligin istikrarlı ekiplerinden Stuttgart, ağırladığı Werder Bremen'i 2-0'lık skorla geçerek zirve yarışının içinde yer almaya devam etti. Leipzig ise evinde Heidenheim'i 2-1 yendi.

Bundesliga'nın 13. haftası sonunda Bayer Leverkusen 35, bir maçı eksik Bayern Münih 32, Stuttgart 30, Leipzig 26, Borussia Dortmund 25 puanla ilk beş sırayı paylaştı.