Spor yazarlarının Fenerbahçe yorumları: Sarı-lacivertliler, Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı

Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Galatasaray ile puan farkını 3'e kadar indiren Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. İşte Giresunspor - Fenerbahçe maçının ardından spor yazarlarının yorumları...

Haberin devamı için tıklayınız

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda ligin 16. sırasındaki Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadelede Fenerbahçe 16. dakikada penaltı kazandı. Mert Hakan Yandaş'ın sol kanattan kullandığı korner atışında Giresunspor defansının uzaklaştırmak istediği topa Rossi vurdu, top kaleci Ferhat Kaplan'da kaldı. VAR uyarısı üzerine Arias'ın koluna çarpan topla ilgili inceleme yapan hakem Bahattin Şimşek, penaltı kararı verdi. 20. dakikada penaltı atışını kullanan Batshuayi meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe 1-0 önde tamamladı.

68. dakikada Fenerbahçe defansının arkasına atılan uzun pasta Szalai'nin sektirdiği top Sergio'nun önünde kaldı. Sergio'nun yerden çıkarttığı pasta Bajic gelişine topa çok sert vurdu, meşin yuvarlak üst direğe çarparak ağlara gitti. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Süper Lig'de puanını 68'e yükselten Fenerbahçe, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 2'ye düşürse de aynı puana gelme fırsatını kaçırdı. Sarı-lacivertliler maç eksiğiyle üçüncü sıradaki Beşiktaş ile aynı puana gelmiş oldu.