Adnan Aybaba aktardı: Ali Koç Aykut Kocaman'la görüşmek mi istedi?

Adnan Aybaba, Ulusal Kanal'da yayınlanan Perde Arkası programında 1-1 berabere biten Fenerbahçe Giresunspor maçını ve Fenerbahçe'deki Jesus krizini yorumladı. Aybaba, Ali Koç'un Aykut Kocaman'a bir teklif götürdüğünü ancak Kocaman'ın bunu reddettiğini ifade etti. Fenerbahçe haberi yalanladı.

Adnan Aybaba, Ulusal Kanal'da yayınlanan Perde Arkası programında 1-1 berabere biten Fenerbahçe Giresunspor maçını ve Fenerbahçe'deki Jorge Jesus krizini yorumladı. Aybaba, Ali Koç'un Aykut Kocaman'a bir teklif götürdüğünü ancak Kocaman'ın bunu reddettiğini ifade etti ancak daha sonra Fenerbahçe'den Adnan Aybaba'ya yalanlama geldi.

FENERBAHÇE'DEN HABERE YALANLAMA!

Adnan Aybaba, Fenerbahçe SK yetkililerinin kendisini aradığını ve Ali Koç'un Aykut Kocaman ile bir görüşme talebinin olmadığını kendisine ilettiklerini ifade eden bir düzeltme mesajı yayınladı.

Perde Arkası - 8 Mayıs TV Yayını Başkent Kulisi - 8 Mayıs 2023 TV Yayını Ana Haber. - 8 Mayıs 2023 TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını