İhsan Sefa: "NATO'dan çıkmayı gündeme getirmeliyiz"

Emekli Hava Kurmay Albay İhsan Sefa, Ulusal Özel programının konuğu oldu. Türkiye-Yunanistan gerilimine dair konuşan Sefa, ABD'nin çıban başı olduğunu belirtti. ABD'nin onayı ve izni olmadan Yunanistan'ın Türkiye'nin karşısına çıkamayacağını belirten Sefa, Türk-Yunan çatışmasının aslında bir Türk-Amerikan çatışması olacağını söyledi. Kıbrıs'ta vakit kaybetmeden tatbikatlar yapılması gerektiğini belirten Sefa, NATO üyeliğini sorgulamak gerektiğini de kaydetti.

Emekli Hava Kurmay Albay İhsan Sefa, Ulusal Özel programının konuğu oldu.

Türkiye-Yunanistan gerilimine dair konuşan Sefa, ABD'nin çıban başı olduğunu belirtti.

ABD'nin onayı ve izni olmadan Yunanistan'ın Türkiye'nin karşısına çıkamayacağını belirten Sefa, Türk-Yunan çatışmasının aslında bir Türk-Amerikan çatışması olacağını söyledi.

Kıbrıs'ta vakit kaybetmeden tatbikatlar yapılması gerektiğini belirten Sefa, NATO üyeliğini sorgulamak gerektiğini de kaydetti. Sefa, "Olası bir Türk-Yunan savaşı başlarsa öncesinde NATO'dan çıkmayı gündeme getirmeliyiz" dedi.

"Biz Doğu Akdeniz'de tehditlerle uğraşırken İsrail rahatça sondaj çalışmaları yaptı" TV Yayını "Yunanistan'ı denize dökmek yerine denize gömmek zorunda kalacağız" TV Yayını Türkiye-Yunanistan savaş senaryoları TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını