Sedat Ocakçı eşine aldığı lüks arabaları sosyal medyada yayınladı

İzmir merkezli 5 milyarlık vurgun soruşturmasının bir numarası Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı’nın hayatına dair kesitleri getireceğiz ekranlarınıza. Bir yanda evini arabasını satan mağdurlar. Diğer yanda ise halkın parasıyla lüks, şatafat içinde bir yaşam.

Özgür Doğu Saymaz Özgür Doğu Saymaz

 Türkiye bu filmi Dilan - Engin Polat ile daha önce de izlemişti.

Lüks arabalar, pahalı mekanlarda yemekler, görgü sınırlarını da zorlayan özel hayatın ifşa edildiği videolar. Bu görüntüler İzmir’de 5 milyarlık vurgunda adı geçen Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı’ya ait.

İddiaya göre borsalar için hazırladığı yazılım robotlarıyla yüksek kazançlar elde edip, yüksek kar dağıtıyordu Sedat Ocakçı. Dron üretiyorum iddiasıyla insanları saadet zinciri sistemlerine dahil eden Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı ve eşi, halktan topladığı paralarla şatafatlı bir hayat sürdü.

Dilan-Engin Polat çiftine olan özentilerini de gizlemediler. Adeta neyim eksik dercesine eşine aldığı arabaları kameraya kaydettiren Ocakçı, o anları sosyal medyada paylaşmıştı.

Bu görüntüde de pahalı bir otelden. Mahrem denecek görüntüleri hiç utanıp sıkılmadan kayda alıp sosyal medyada yayınladılar.

ocakçı ponzi izmir