CHP ve HDP'den "Devran" tiyatrosu

CHP'nin PKK açılımı bu kez tiyatroda sahnelendi. Demirtaş'ın kitabı Devran, CHP ve HDP'nin meclis ortaklığını pekiştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşleri, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'lilerle Demirtaş için bir araya geldi

CHP ve HDP'den "Devran" tiyatrosu

CHP ve HDP meclisteki ortaklığı bu kez tiyatro galasıyla pekiştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşleri, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'lilerle Demirtaş için bir araya geldi.

Tiyatro oyununun konusu, terörle mücadele kapsamında yargılanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde yazdığı "Devran" kitabıydı.

Okuma tiyatrosu olarak sahnelenen kitabıun PR'ını da Selvi Kılıçdaroğlu ve Başak Demirtaş, Dilek İmamoğlu ve Pervin Buldan ile birlikte yaptıu.

İstanbul’da, Kenter Tiyatrosu’nda sahnelenen oyuna Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun eşinin yanı sıra HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, eski HDP milletvekili ve İmralı heyeti sözcüsü Sırrı Süreyya Önder, eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve PKK açılımının akil insanı Kadir İnanır da katıldı.

CHP'li isimlerin Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda HDP'li isimlerle verdikleri samimi pozlar dikkat çekti.

ulusal.com.tr

# ekrem imamoğlu # chp # Kadir İnanır # hdp # kemal kılıçdaroğlu # selahattin demirtaş # Canan Kaftancıoğlu # Selvi Kılıçdaroğlu # devran # dilek imamoğlu