Beşiktaş'ta Seçim Tarihi Belli Oldu!

Beşiktaş'ta işler yolunda gitmeyince yönetim olağanüstü seçim ilan etmişti fakat tarihi netleşmemişti. Olağanüstü seçim tarihi dün itibari ile netleşti. İşte olağanüstü seçim tarihi.

Nihat Çarboğa Nihat Çarboğa
Beşiktaş'ta Seçim Tarihi Belli Oldu!
Beşiktaş'ta Seçim Tarihi Belli Oldu!

Beşiktaş Kulübü'nde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul tarihi belli oldu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

-Kamuoyuna Duyuru

Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Beşiktaş'ta Seçim Tarihi Belli Oldu! - Resim : 1

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci haftasında Lugano'ya 2-0 önde olduğu maçı 3-2 kaybettikten sonra taraftarların bir bölümünün stadı terk etmeyerek yönetimi istifaya davet etmesiyle başlayan sürecin sonunda teknik direktör Şenol Güneş görevden ayrılırken, başkan Ahmet Nur Çebi yönetimi ise olağanüstü kongre yapılmasına karar vermişti.

beşiktaş