CANLI MAÇ İZLE | Celtic - Rangers canlı izle

İskoçya Premiership'in 6. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Celtic ile Rangers, Celtic Park'ta karşı karşıya geliyor. Celtic - Rangers maçı nereden izlenir? Celtic - Rangers maçı 11'leri neler? Celtic - Rangers maçı canlı izle...

Abone ol

İskoçya Premiership'te 6. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Celtic ile Rangers arasında oynanacak.

Celtic yeni sezona 5'te 5 yaparak başladı. Celtic ligin ilk maçında kendi sahasında Aberdeen'i 2-0 mağlup etmişti. Ligin 2. haftasında Ross County deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönen Celtic, 3. hafta maçında Kilmarnock'u deplasmanda 5-0 yendi. Celtic ligin 4. haftasında Hearts'ı sahasında 2-0 mağlup etti. Ligin son maçında Dundee United deplasmanına giden Celtic bu mücadeleyi de 9-0 gibi tarihi bir skorla kazanarak 15 puanı hanesine yazdırdı. Celtic İskoçya Premiership'te liderlik koltuğunda oturuyor.

Rangers ise sezona Livingston deplasmanındaki 2-1'lik galibiyetle başladı. Ligin 2. haftasında Kilmarnock'u sahasıdna 2-0 mağlup eden Rangers, 3. hafta maçında da yine sahasında St. Johnstone'u 4-0 ile geçti. Ligin 4. haftasında Hibernian deplasmanından 2-2'lik sonuçla dönen Rangers, son maçında ise Ross County'yi 4-0 mağlup etmeyi başardı.

CELTİC - RANGERS MAÇI 11'LER

Celtic: Hart, Juranovic, Carter-Vickers, Starfelt, Taylor, McGregor, O'Riley, Hatate, Abada, Filipe, Furuhashi

Rangers: McLaughlin, Tavernier, Goldson, Sands, Barisic, Kamara, Lundstram, Tillman, Davis, Kent, Colak

CELTİC - RANGERS MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 14.30'da başlayacak Celtic - Rangers maçı S Sport Plus'tan futbolseverlerle buluşacak.

CELTİC - RANGERS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Serena Williams kimdir, kaç yaşında, nereli? Spor Serena Williams tenisi bıraktı Spor Afyonspor - Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor