Afyonspor - Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 2. haftasında Afyonspor ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Afyonspor - Bursaspor maçı ne zaman? Afyonspor - Bursaspor maçı saat kaçta? Afyonspor - Bursaspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Afyonspor - Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 2022-2023 sezonu heyecanı 2. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Afyonspor ile Bursaspor karşı karşıya gelecek.

Afyonspor, geçtiğimiz sezon mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup'u, 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile topladığı 62 puanla 8. sırada tamamlamıştı. Yeni sezona Nazilli Belediyespor deplasmanında başlayan Afyonspor sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Afyonspor ligde 7. sırada bulunuyor.

2010'da Süper Lig'de zafere ulaşarak Türkiye'nin 5. şampiyonu olan Bursaspor ise son yıllardaki kötü gidişatına dur diyemiyor. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Spor Toto 1. Lig'de 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet ile topladığı 44 puanla 17. sırada yer almış ve bir alt lige düşmüştü. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk haftayı bay geçen Bursaspor, sezonun ilk resmi maçına Afyonspor deplasmanında çıkacak.

AFYONSPOR - BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Afyonspor ile Bursaspor'un karşı karşıya geleceği TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 2. haftasındaki bu mücadele 5 Eylül Pazartesi günü oynanacak.

Zafer Stadı'ndaki maçta Veli Karakaya düdük çalacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma Afyonspor YouTube hesabından canlı yayınlanacak.

# Bursaspor # spor # türkiye # futbol # son dakika # TFF 2. Lig # Bir # ilk # 1. lig # Sezon # son # eylül # 2022 # mağlubiyet # 2. lig maçları # afyonspor bursaspor # afyonspor bursaspor maçı hangi kanalda # afyonspor bursaspor saat kaçta # afyonspor # bursaspor maçı ne zaman # bursaspor maçı hangi kanalda # bursaspor maçı saat kaçta # bursaspor maçları # bursaspor fikstürü