Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 4 haftasında Samsunspor ile Manisa FK karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman? Samsunspor - Manisa FK maçı saat kaçta? Samsunspor - Manisa FK maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 4. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Samsunspor ile Manisa FK karşı karşıya gelecek.

Yılport Samsunspor ligde ilk hafta deplasmanda Altay'ı 2-0 ile geçmiş, 2. hafta sahasında Eyüpspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Karadeniz temsilcisi ligin 3. haftasında ise deplasmanda Erzurumspor FK ile 2-2 berabere kaldı. 5 puanı bulunan Samsunspor ligde 6. sırada yer alıyor.

Manisa FK ise lige kendi sahasındaki 1-0'lık Boluspor mağlubiyetiyle başladı. Ligin ikinci haftasını bay geçen Manisa FK, 3. hafta maçında kendi sahasında Denizlispor'u 3-2 mağlup etti.

SAMSUNSPOR - MANİSA FK MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Samsunspor ile Manisa FK'nin karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 4. haftasındaki bu mücadele 5 Eylül Pazartesi günü oynanacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'ndaki maçta Burak Pakkan düdük çalacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# ilk # 1. lig # samsunspor # eylül # 2022 # BeIN Sports # Manisa FK # samsunspor maçı ne zaman # samsunspor maçı saat kaçta # samsunspor haberleri # samsunspor maçı hangi kanalda # 1. lig maçları # samsunspor manisa # samsunspor manisa son dakika # samsunspor manisa haberleri # samsunspor manisa maçı # manisa fk maçı ne zaman # manisa fk maçı saat kaçta # manisa fk maçı hangi kanalda # 1. lig fikstürü