Filenin Sultanları Finlandiya'yı da devirdi

2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, grubundaki dördüncü maçına çıktı. Finlandiya ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları rakibini 3-0 yenerek grupta 4'te 4 yaptı.

Abone ol

2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası heyecanı devam ediyor.

Organizasyonda boy gösteren A Milli Kadın Voleybol Takımımız, D Grubu'ndaki 4. maçında Finlandiya ile karşılaştı.

Romanya'nın Kaloşvar kentindeki BT Arena'da oynanan karşılaşmaya Filenin Sultanları, etkili bloklarla başladı ve ilk seti 25-19 kazandı.

Ebrar Karakurt ve Tuğba Şenoğlu'nun performanslarıyla öne çıktığı ikinci setti 25-12 gibi rahat bir skorla geçen milli takım, 3. seti de 25-15 alarak grup mücadelesinde 4'te 4 yapmayı başardı.

Filenin Sultanları, Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan'ın ortaklaşa düzenlediği organizasyonda bugün 5. ve son maçında Hollanda ile grup liderliği için karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma saat 17.30'da başlayacak.

Yelken yarışı Transquadra'da Türk takımı Alize Ocean Racing'den tarihi başarı Spor Türkiye Off-Road Şampiyonası'nda birinciliği iki ekip göğüsledi Spor ''Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace'' bisiklet yarışı büyük heyecana sahne oldu Spor Malatyaspor İzmir’de 3 puanın sahibi oldu Spor