Halil Nebiler yorumladı: "ABD ile düşmanlık tehlikelidir ama dostluk ölümcüldür"

Halil Nebiler, gündemi ABD-PKK ilişkisi ekseninde yorumladı. Nebiler, Amerika ile dost olunması halinde kaybetmenin kesin olduğunu ama savaşılması halinde kurtuluşun mümkün olduğunu ifade etti.

Televizyon Gazetesi programında Halil Nebiler, gündemi ABD-PKK ilişkisi ekseninde yorumladı. Nebiler, Amerika ile dost olunması halinde kaybetmenin kesin olduğunu ama savaşılması halinde kurtuluşun mümkün olduğunu ifade etti. Nebiler konuyla ilgili olarak Henry Kissinger'in "ABD ile düşman olmak tehlikelidir ama dost olmak ölümcüldür" sözlerini hatırlattı.

Denizdeki Türkler - 43.Bölüm - 20 Mart 2023 TV Yayını "Kapalı kapılar ardında ceplerini dolduruyorlar" TV Yayını Televizyon Gazetesi - 29 Mart 2023 TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını