SOLOTÜRK'ten Rize'de gösteri uçuşu

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, tanıtım ve havacılık etkinlikleri kapsamında Rize'de gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, tanıtım ve havacılık etkinlikleri kapsamında Rize'de gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Kent merkezinde 29,5 metre yüksekliğindeki Çay Bardağı Kulesi üzerindeki uçuş yoğun ilgi gördü.

Bazı vatandaşlar, yapılan akrobasi hareketlerini cep telefonlarıyla kaydetti.

Yaklaşık 30 dakika süren gösteriyi, Rize Valisi Kemal Çeber, diğer ilgililer ve vatandaşlar izledi.

Vali Çeber, burada gazetecilere, gurur verici bir gösteri izlediklerini belirterek, her hareketin ayrı anlam içerdiğini söyledi.

CANiK M2 QCB: Türkiye'nin en büyük kalibre makineli tüfeği Savunma Teknolojileri Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın envanterinde yeni İHA Savunma Teknolojileri Güçlenen zırhlıların TSK'ya temini başlıyor Savunma Teknolojileri Milli Muharip Uçak KAAN Azerbaycan ile geliştirilecek! Savunma Teknolojileri Savunma sanayisinde dev buluşma! Savunma Teknolojileri KAPLAN ile hibrit tanka giden yol açıldı Savunma Teknolojileri Türkiye'nin İHA'larından PARS hedefi bulacak, DELİ vuracak Savunma Teknolojileri ANKA o ülkede test ediliyor Savunma Teknolojileri Dolanan mühimmatlı Türk zırhlısı geliyor Savunma Teknolojileri Yerli kamikaze dronlar hidrojen itkiyle fırlatılmaya başlandı Savunma Teknolojileri Türkiye'nin yeni silahı "UÇA" Savunma Teknolojileri Türk zırhlısı YÖRÜK Savunma Teknolojileri