Hangisi tarafından vahşi doğada saldırıya uğrayıp öldürüldüğü kayda geçen bir insan yoktur?

Yarışmacılarına yönelttiği sorularla izleyicilere yeni bilgiler sunan Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında bugün sorulan Hangisi tarafından vahşi doğada saldırıya uğrayıp öldürüldüğü kayda geçen bir insan yoktur? sorusunun cevabı merak konusu olarak Hangisi tarafından vahşi doğada saldırıya uğrayıp öldürüldüğü kayda geçen bir insan yoktur?

Hangisi tarafından vahşi doğada saldırıya uğrayıp öldürüldüğü kayda geçen bir insan yoktur?

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen ve en çok kazandıran bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster?" 19 Ağustos 2022 Cuma günü en yeni sorularıyla ATV izleyicileriyle buluştu. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu'nun sunuculuğunda yayınlanan yeni bölümde yarışmacıya sorulan Hangisi tarafından vahşi doğada saldırıya uğrayıp öldürüldüğü kayda geçen bir insan yoktur? sorusunun cevabı yarışmayı izleyenlerce yoğun olarak merak edildi. İşte ATV ile Kim Milyoner Olmak İster?'de sorulan Hangisi tarafından vahşi doğada saldırıya uğrayıp öldürüldüğü kayda geçen bir insan yoktur? sorusunun cevabı.

SORU: Hangisi tarafından vahşi doğada saldırıya uğrayıp öldürüldüğü kayda geçen bir insan yoktur?

A- Piranalar
B- Karıncalar
C- Katil balinalar (CEVAP)
D- Kunduzlar

# türk # Ağustos # kim milyoner olmak ister # çok # 2022 # kim milyoner olmak ister izle # kim milyoner olmak ister sorunun cevapları