Dangal filmi nerede çekildi? Dangal filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dangal filmi 30 Ağustos Salı akşamı Star Tv ekranlarında olacak. 2016 yılında vizyona giren Dangal filmi nerede çekildi? Dangal filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dangal filmi nerede çekildi? Dangal filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dangal filmi büyük ses getiren ve vizyona girdiği andan itibaren üne kavuşan en önemli Hint filmleri arasında yer almaktadır. Filmin yönetmen koltuğunda ve başrolünde Aamir Khan yer alıyor. Hindistan'ın çeşitli bölgelerinde çekimlerinin gerçekleştirildiği Dangal filmi nerede çekildi? Dangal filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

DANGAL FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Bir Hint filmi olan Dangal, Hindistan'ın Pune, Ludhiana ve Delhi bölgelerinde çekildi.

DANGAL FİLMİ KONUSU

Mahavir Singh, güreşte bölgesel olarak birçok başarı kazanmış, Hindistan şampiyonu olmuş bir sporcudur. Singh, tecrübelerini aktarıp yetiştireceği, Hindistan için uluslararası alanda bir madalya kazanacak bir erkek çocuk sahibi olmayı her şeyden çok istemektedir. Ancak 4 kızı olmasına rağmen hiç erkek çocuğu olmamıştır. Günün birinde kızları Babita ve Geeta'daki potansiyeli fark edince, onları bir erkek gibi güreş müsabakalarına hazırlamaya başlar. Mahavir'in gerçekleştiremediği hayallerini gerçekleştirmek, artık kızlarının elindedir.

DANGAL FİLMİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Nitesh Tiwari'nin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh, Sanya Malhotra, Aparshakti Khurana gibi başarılı isimler yer alıyor.

# Bir # aamir khan # çok # Dangal oyuncu kadrosu # Laal Singh Chaddha aamir khan # aamir khan yeni filmi # aamir khan filmleri