Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman? Beşiktaş - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Beşiktaş - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 8. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Beşiktaş, ligde oynadığı 7 mücadelede 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Kendi sahasında 4 maça çıkan siyah-beyazlılar bu maçların 3'ünü kazanırken 1'inden sahadan yenilgiyle ayrıldı. Beşiktaş ligdeki son maçında deplasmanda İstanbulspor ile 2-2 berabere kalmıştı. 14 puanlı Beşiktaş ligde 4. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Fenerbahçe ise ligde oynadığı 6 mücadelede 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Deplasmanda 2 maça çıkan sarı-laciverliler bu maçlardan 1'ini kazanırken diğerinden sahadan yenik ayrılan taraf oldu. Ligdeki son maçında kendi sahasında Alanyaspor'u 5-0 ile geçmeyi başaran Fenerbahçe, topladığı 13 puan ile ligde 6. basamakta yer alıyor.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 8. haftasındaki bu mücadele 2 Ekim Pazar günü oynanacak.

Vodafone Park'taki maçta hakem Volkan Bayarslan görev yapacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# beşiktaş # fenerbahçe # süper lig # oldu # süper lig fikstürü # Vodafone Park # beşiktaş süper lig # karşı karşıya # Beşiktaş maçı saat kaçta # beşiktaş fenerbahçe derbisi # Volkan Bayarslan # Beşiktaş fenerbahçe # Fenerbahçe süper lig # Beşiktaş maçı ne zaman # fenerbahçe maçı ne zaman # fenerbahçe maçı saat kaçta # fenerbahçe maçı hangi kanalda # süper lig maçları # beşiktaş maçı hangi kanalda # beşiktaş fenerbahçe maçı ne zaman # beşiktaş fenerbahçe hangi kanalda # beşiktaş fenerbahçe maç önü # beşiktaş fenerbahçe saat kaçta # beşiktaş fenerbahçe maçları # beşiktaş fenerbahçe haberleri