Christian Eriksen'in kalbi durdu

EURO 2020 B Grubu ilk maçında Danimarka ile Finlandiya karşılaşmasında üzücü anlar yaşandı. Danimarka’nın yıldızı Christian Erikse'in kalbi durdu. Yerde hareketsiz kalan Eriksen'e kalp masajı yapıldı. Hastaneye kaldırılan Eriksen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Danimarkalı oyuncuya dünyadan destek yağdı.

Christian Eriksen'in kalbi durdu

Heyecanla başlayan Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2020'de hafızalardan silinmeyecek üzücü anlar kaydedildi.

B Grubu ilk maçında Danimarka ile Finlandiya mücadelesini ilk yaırısının sonlarına doğru Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen topsuz alanda yere yığıldı. 29 yaşındaki oyuncu yerde hareketsiz kaldı, sağlık ekipleri saahaya girdi. Maç 43. dakikada durduruldu ve ertelendi.

Sağlık ekipleri Eriksen'e kalp mesajı yaptı. O sırada takım arkadaşları futbolcunun etrafında çember oluşturdu. Sahadaki mnüdahalesi tamamlanırken sedye ile ambulansa taşınan futbolcunun bilincinin açık olması yüreklere su serpti.

ERIKSEN'İN DURUMU İYİ

Hastaneden gelen iyi haberin ardından karşılaşmanın kaldığı yerden devam etmesine kararlaştırıldı. Maç, 1-0 Finlandiya'nın üstünlüğü ile tamamlandı. Tribünlerde ise oyuncunun adı yankılandı.

Hastanede tedavi altında olan Danimarka'nın yıldız oyuncusu Eriksen'e spor camiasından destek yağdı. A Milli Takım futbolcularından "Düşüncelerimiz ve dualarımız Christian Eriksen ve ailesiyle birlikte" mesajı paylaştı. Şampiyonaya katılan tüm ülkeler, dünya kulüpleri ile UEFA Başkanı Aleksander'de futbolcuya geçmiş olsun mesajı gönderdi.

# UEFA # EURO 2020 # Christian Eriksen # Danimarka Finlandiya maçı # Danimarka Finlandiya # kalp masajı # Avrupa Futbol Şampiyonası