Trump'ın oğlu Biden'ın düşüşüyle alay etti

ABD Başkanı Joe Biden, başkanlık uçağı Air Force One'a binerken 3 kez düştü. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Beyaz Saray, Biden'ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Trump'ın oğlu Biden'ın düşüşüyle alay etti

Joe Biden, bugün Georgia eyaletine bağlı Atlanta kendine yapacağı ziyaret öncesi Andrews Askeri Hava Üssünde görüntülendi.

Basının sorularını yanıtladıktan sonra uçağın merdivenlerini çıkmaya başlayan Biden'ın ayağı üç kere takıldı ve yere kapaklandı.

O anlar ülke basınında ve sosyal medyada gündeme oturdu.Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Karine Jean-Pierre, Biden'ın Air Force One'a tırmanırken düşmesinin ardından sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

OĞUL TRUMP, BİDEN'LA DALGA GEÇTİ

Sosyal medyada kısa sürede yüz binlerce kişinin paylaştığı videoya bir yorum da Donald Trump'ın oğlundan geldi.

Oğul Trump, babasının 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerinde yarıştığı Joe Biden'ı ti'ye aldı.

Jr.Trump, attığı tweetinde "Basının Trump'a bir kez dokunduğu için vurduğunu hatırlıyorum. Biden defalarca düşüyor ama eminim o sağlığın resmidir. Tüm düşmanlarımızın aynı anda saldırmasına ve onunla alay etmesine şaşmamalı." ifadelerini kullanarak Biden ile dalga geçti.

BEYAZ SARAY: ''SAĞLIK DURUMU İYİ''

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Karine Jean-Pierre, Biden'ın Air Force One'a tırmanırken düşmesinin ardından sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Beyaz Saray, şiddetli rüzgar nedeniyle böyle bir kazanın meydana geldiğini belirterek "Yüzde 100 iyi durumda" açıklamasını yaptı.

# sağlık # donald trump # sosyal medya # trump # twitter # Biden # joe biden # Beyaz Saray # basın # tweet # air force one # donald trump jr. # atlanta # Georgia # biden düştü