Peli Parquet Yapı Fuarı 2015’e katıldı

Peli Parquet, parkeyi ıslak mekânlara taşıdığı, suya dayanıklı yeni koleksiyonu Peli Aqua Floor ve yüksek aşınma değerli Vintage serisiyle, Yapı Fuarı 2015 Fuarı’na katıldı.

Peli Parquet Yapı Fuarı 2015’e katıldı

Peli Parquet, parkeyi ıslak mekânlara taşıdığı, suya dayanıklı yeni koleksiyonu Peli Aqua Floor ve yüksek aşınma değerli Vintage serisiyle, Yapı Fuarı 2015 Fuarı’na katıldı.

Peli Parquet, Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya, BDT Ülkeleri ve Balkanlar’ın en büyük yapı sektörü buluşması kabul edilen ve 21-25 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen Yapı Fuarı’na iki önemli sürprizle katıldı. Marka fuarda, 12 numaralı salon, 444 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlıyor.

Farklı ebat, renk, kalınlık, desen alternatifleri ve inovasyon gücüyle, özellikle ürün çeşitliliği konusunda pazara yön veren Peli Parquet ailesi, Türkiye’nin ilk ve tek gerçek suya dayanıklı parkesi Peli Aqua Floor’u, Yapı Fuarı 2015’te ilk kez, tüketiciyle ve sektörle buluşturdu. Markanın fuarda sergileyeceği ikinci ilk ise; Türkiye’nin ilk 4 renkli ve darbelere üst düzey dayanıklı özel koleksiyonu Vintage oldu.

Peli Aqua Floor koleksiyonuyla, Türkiye’de ilk defa yüzde yüz suya dayanıklı parke “knowhow”unu üretmeyi ve malzemeyi ıslak mekânlara sokmayı başardıklarını vurgulayan markanın sahibi Turanlar Group Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Turan, “Bu teknolojiyi ve koleksiyonu, Ortadoğu, Rusya ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgenin en büyük yapı fuarında lanse etmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz” dedi.

Peli Aqua Floor sayesinde, sadece parkenin kullanım alanını genişletmekle kalmadıklarını, başka zemin malzemelerine de alternatif olduklarının altını çizen Turan, sözlerine şöyle devam etti: “Koleksiyona, suya dayanıklılık niteliği kazandıran özelliği aynı zamanda ciddi bir ses yalıtımı niteliğine de sahip. Deseniyle yaratılan doğal ahşap sıcaklığı, kilit sistemi ile kolay döşenebilmesi ve kalınlığı, ürünün diğer öne çıkan özellikleri. Başta banyo, mutfak, koridor, balkon olmak üzere; konutlardaki tüm ıslak mekânlar ve endüstriyel alanlar, sağlık kurumları, eğitim kurumları, spor alanları, mağaza ve ofisler için son derece ideal bir zemin ürünü olduğu vurgulanıyor.”

VİNTAGE COLLECTİON

Peli Parquet ailesinin, yine bu sene piyasa çıkarmayı planladığı bir diğer koleksiyonu Vintage Collection ise; markanın Yapı Fuarı 2015’te sunacağı bir diğer sürprizi oldu. Bu koleksiyonun, özellikle mimarların, mağaza zincirleri olan markaların, evinde ya da ofisinde sıra dışı zeminler görmek isteyen tüketicilerin tercih edebileceği bir ürün grubu olacağını vurgulayan Turan; “Bir tarzı olan cafe ve restoran gibi mekânlar bu koleksiyonu, hem renkleri ve hem de yüksek aşınma yüzeyi sayesinde yoğun ayak trafiği olan alanlarda daha uzun ömürlü olması nedeniyle tercih edeceklerdir.”dedi.

İHA

# parke