Türkiye kupası heyecanı

Spor Toto Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Sekizli Final heyecanı başladı. 5 gün sürecek organizasyonda, 8 takım mücadele edecek. Maçlar, Ankara Spor Salonu'nda oynanacak.

Türkiye kupası heyecanı

Ankara'nın evsahipliği yapacağı Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final mücadelesi, bugün oynanan çeyrek final maçları ile başladı.

Ankara Spor Salonu'nda 7-11 Ocak tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda Konak Belediyesi, Adana Botaş, Galatasaray Odeabank, Beşiktaş, Kayseri Kaski, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve Fenerbahçe mücadele edecek.

Kupada çeyrek final maçları 7 ve 8 Ocak, yarı finaller ise 9 Ocak Perşembe günü oynanacak. Türkiye Kupaso 8'li Finali, 11 Ocak Cumartesi günü yapılacak final maçıyla son bulacak.

Bugünkü ilk çeyrek final maçı şu sıralarda devam eden Konak Belediyesi - Adana Botaş arasında oynanıyor. Saat 20.00'de ise Galatasaray Odeabank ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

İlk olarak 1992-1993 sezonunda düzenlenen organizasyonda Galatasaray, kupayı ilk 6 sezon kimseye kaptırmadı. Toplamda 10 kupa ile birinci sırada yer alan Galatasaray'ı, 9 kupa ile Fenerbahçe, iki kupa ile de Adana Botaş takip ediyor.

Kupayı geçen yıl, finalde Fenerbahçe'yi 74-72 yenen Galatasaray kazanmıştı.

ulusalkanal.com.tr

# spor toto # final # türkiye kupası # kadınlar basketbol # heyecan # ankara spor salonu