Vatan Partisi Genel Sekreterliğine Özgür Bursalı seçildi

Vatan Partisi’nde Genel Sekreterlik ve Başkanlık Kurulu üyeliği görevlerine yeni isimler seçildi. Genel Sekreterliğe, Öncü Gençlik Genel Başkanı Özgür Bursalı, Başkanlık Kurulu üyeliğine Merkez Yürütme Kurulu üyesi Arif Doğan oy birliğiyle seçildi. Genel Sekreterlikten ayrılan Utku Reyhan; program, strateji ve siyaset üretme alanında görevlere talip oldu. Vatan Partisi MYK’sından yapılan açıklama şöyle:

Vatan Partisi Genel Sekreterliğine Özgür Bursalı seçildi

“Sayın Utku Reyhan, Türkiye’nin devrimci çözümlere gittiği bu koşullarda program, strateji ve siyaset üreten görevlere talip olarak Genel Sekreterlik görevinden ayrılmıştır. Vatan PartisiMerkez Karar Kurulu (MKK) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK), arkada kalan dönemde olağanüstü başarıları için Reyhan’a teşekkürlerini iletmiş ve yeni görevinde üstün başarılar dilemiştir.

Utku Reyhan’dan boşalan Genel Sekreterlik görevine, MKK’da yapılan seçimde, Öncü Gençlik Genel Başkanı Sayın Özgür Bursalı oy birliği ile seçilmiştir. MKK ve MYK, kendisine güven duygularını ve üstün başarı dileklerini ifade etmiştir.

Başkanlık Kurulu’nda boşalan üyeliğe, MYK üyesi ve Kardeşlik Bürosu Başkanı Sayın Arif Doğan oy birliği ile seçilmiştir.”

ulusal.com.tr

# türkiye # utku reyhan # vatan partisi # merkez yürütme kurulu # merkez karar kurulu