Kıvılcım hastaneden kovuldu! Mucize Doktor 25. bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı izle...

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 5 Mart Perşembe akşamı 25. bölümü ile ekranlara geldi. Nefeslerin tutulduğu yeni bölümde herkes gardını aldı ve savaş başladı... Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor'un son bölümünde neler yaşandı?

Kıvılcım hastaneden kovuldu! Mucize Doktor 25. bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı izle...

Reyting rekortmeni farkındalık dizisi Mucize Doktor, Berhayat Hastanesi'nde yaşanan heyecanlı konuları ele alıyor.

Mucize Doktor'un yayınlanan son bölümünde; Hastaneye yeni asistan alınır. Fakat Damla kimsenin beklediği gibi olmayacaktır. Nejat ise Damla'yı kendine ajan yapar.

Beliz, Kıvılcım'a büyük bir savaş açmıştır ve herkes Kıvılcım'a karşıdır. Kıvılcım ise öfkeden ne yapacağını bilemez ve sonunda kendi ayağına sıkacak bir davranışa imza atar; Gülin ile Güneş'i işten çıkarır.

Ali'yi cerrahide yeneceğine çok emin olan Damla, Ali Vefa'nın eşsiz yeteneklerine şahit oldukça onu cerrahide alt edemeyeceğini anlar. Bu sefer ise söz vermesine rağmen, Tanju'ya gidip Ali ile Nazlı'nın ilişkisi olduğunu söyler.

Adil Hoca ise Kıvılcım'a büyük darbe indirmeye hazırlanır. Kıvılcım'ın sözleşmesinde yazan işten atma yetkisinin kurul kararı olduğuna dair maddeye dayanarak Kıvılcım'ın işine son verir.

MUCİZE DOKTOR 26. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Mucize Doktor # mucize doktor ali # Mucize Doktor nazlı