Denizli'ye dijital kütüphane

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan vatandaşlara özel 25 bin kitap kapasiteli dijital kütüphane kurmaya hazırlanıyor. Vatandaşlar, mobil uygulama veya internet üzerinden 7 gün 24 saat dijital kütüphaneye ulaşabilecek.

Denizli'ye dijital kütüphane

Binlerce kitapDenizlili vatandaşların parmaklarının ucuna getiriliyor.

Kentte ikamet eden vatandaşlara özel 25 bin kitap kapasiteli dijital kütüphane kurulacak. Salgın nedeniyle vatandaşların kitaba ulaşımını kolaylaştırmayı amaçlayan proje için Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı.

Vatandaşlar, mobil uygulama veya internet üzerinden 7 gün 24 saat dijital kütüphaneye ulaşabilecek. Bu özel kütüphanede çok sayıda kitabın yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin kent belleğine kazandırdığı 175 kültür yayını da bulunacak.

Aynı anda sınırsız sayıda kullanıcının yararlanabileceği dijital kütüphane sadece Denizli'de yaşayan vatandaşlara özel olacak. Uygulama, kentte ikamet etmeyenleri kabul etmeyecek.

Uygulamada, kişiye özel hesap, kitaplık oluşturma ve okumaya kaldığı yerden devam etme gibi özellikler bulunacak. Sürekli genişleyen bir koleksiyona sahip olacak dijital kütüphanede arama özelliği de yer alacak.

# denizli # vatandaş # internet # salgın # kitap # kütüphane # belediye # mobil uygulama # uygulama # mobil