Trabzonspor 3-1 mağlup etti

Fırtına, esmeye devam ediyor! Trabzonspor, ligin 13. haftasında konuk ettiği Kayseri Erciyesspor'u Malouda'nın 2 gol atarak yıldızlaştırdığı maçta 3-1 mağlup etti.

Trabzonspor 3-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında TrabzonsporAvni Aker'de, Kayseri Erciyesspor ağırladı.

Stattaki elektrik sorunu nedeniyle karşılaşma yaklaşık 10 dakika geç başladı. Maçta ilk gol ise 15. dakikada Trabzonspor'da Malouda'dan geldi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına bordo-mavililer etkili başladı. Ev sahibi ekip, 57. dakikada Malouda'nın golüyle skoru 2-0'a getirdi.

Kayseri Erciyesspor'un bu gole cevabı gecikmedi. 59. dakikada gelişen Erciyesspor atağında eski Trabzonspor'lu oyuncu Yasin Öztekin skoru 2-1 getirdi.

Mücadelenin 80. dakikasında hızlı gelişen Trabzonspor atağında Henrique'nin pasıyla topla buluşan Olcan Aldın, topu boş ağlara gönderdi ve bordo-mavililer, Kayseri Erciyesspor karşısında skoru 3-1 yaptı ve karşılaşma bu skorla bitti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maçın başından sonuna kadar oyunu istedikleri belirtti.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Trabzonspor karşısında talihsiz bir gün yaşadıklarını söyledi.

Trabzonspor, bu sonuçla puanını 23'e yükseltirken, Kayseri Erciyesspor 12 puanda kaldı.

ulusalkanal.com.tr

# spor toto süper lig # Trabzonspor # kayseri erciyesspor # mağlup # avni aker