Los Vivancos, İstanbul'da sahne alacak

- İspanyol flamenko dans topluluğu, 10-11 Aralık'ta TİM Show Center'da gösteri sunacak

Los Vivancos, İstanbul'da sahne alacak

(AA) - "Flamenkonun Prensleri" olarak adlandırılan ve sıra dışı performanslarıyla dikkati çeken "Los Vivancos" izleyiciyle buluşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 7 İspanyol kardeşten oluşan flamenko dans topluluğu, 10-11 Aralık'ta TİM Show Center'da sahne alacak.

Okuma yazmayı bile öğrenmeden enstrüman çalmaya başlayan ve çocukluklarından bu yana hep birlikte dans eden kardeşlerden oluşan topluluk, "Born to Dance" isimli yeni gösterilerini sahneleyecek.

Aynı zamanda müzisyen kimlikleriyle de bilinen ve her biri ayrı enstrüman çalan grup üyeleri, solo performansları bırakıp 2004 yılında Los Vivancos'u kurdu.

Bugüne kadar 30 ülkede gösteriler yapan dans topluluğu, flamenko başta olmak üzere birçok dansı, müzik ve ışık gösterileriyle birleştiriyor.

Los Vivancos üyeleri küçükken ailelerine yaptıkları gösterileri, birlikte devam ettikleri Barselona Dans Konservatuvarı'nda aldıkları eğitimle profesyonel alana taşıdı.

Grup, nisan ayında Madrid'de dünya prömiyerini gerçekleştirdikleri "Born to Dance" gösterisinde Metallica, Deep Purple ve Leonard Cohen'in de içinde olduğu birçok klasikleşmiş şarkıyı, eğlenceli dansları eşliğinde sunuyor.

# dans # flamenko