"Fuat Avni" hesabının yöneticisi olduğu iddia edilen firari Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi

FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden ve "Fuat Avni" hesabının yöneticisi olduğu iddia edilen firari Aydoğan Vatandaş, ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülendi. Kameralardan kaçan FETÖ firarisi, daha sonra polis çağırdı.

Yine bir FETÖ firarisi Amerika'da görüntülendi.

Fethullahçı Terör Örgütü’nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden... "Fuat Avni" hesabının yöneticisi olduğu iddia edilen firari Aydoğan Vatandaş... ABD'nin New Jersey eyaletinde iki ayrı mekanda görüntüledi.

Görüntülerin ilk adresi New Jersey eyaletinin Clifton semti... Yer FETÖ mensuplarının buluşma yerlerinden Ant kitabevi... FETÖ üyesi Aydoğan burada biriyle konuştuktan sonra bölgeden ayrılıyor. Kamera Aydoğan Vatandaş'ı uzaktan takip ediyor.

Vatandaş daha sonra aracıyla başka bir yere gidiyor. İkinci adres Hackensack semti... FETÖ örgütüne yakın isimler tarafından işletilen Kafe 46...

Cafe 46'nın iç kısmında öğle yemeğini yedikten sonra bahçe bölümüne çıkarak yanındaki kişiyle sohbet eden Vatandaş, muhabiri karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Muhabirin FETÖ firarisi olarak arandığını belirterek sorular sorması üzerine Vatandaş, oturduğu masadan kalkarak hızla uzaklaştı ve içeri girdi.

Soruları cevapsız bırakan ve kafeye girer girmez polis çağrılmasını isteyen Vatandaş'ın panik halindeki tavır ve hareketleri dikkat çekti.

ulusal.com.tr

# abd # fetö # fuatavni