Kayseri'de polisten, terörle mücadele eden meslektaşlarına sucuk ve pastırma

7 'den 70'e tüm Türkiye'nin kalbi Diyarbakır ve Şırnak'ta, PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda. Kayseri'de görev yapan polisler ve bölge esnafı, Güneydoğu'da PKK'ya büyük darbe indiren arkadaşlarına 300 kilo pastırma ve sucuk gönderdi.

Kayseri'de polisten, terörle mücadele eden meslektaşlarına sucuk ve pastırma

Güneydoğu illerinde PKK'ya yönelik başarılı operasyonlar sürüyor. Diyarbakır ve Şırnak'ta PKK'ya büyük darbe indirildi.

Bordo Bereli, Jandarma Özel harekat ve Özel Harekat Polisleri ile operasyon eksi 15 dereceye rağmen sürüyor.

Türkiye'nin gözü, kulağı kalbi Şırnak ve Diyarbakır için atıyor. Binlerce yurttaş PKK ile mücadelede güvenlik güçlerine destek oluyor.

Kendileri Diyarbakır ve Şırnak'taki operasyonlara katılmak istedi. Ancak görevleri ve şubeleri farklı olduğu için gidemedi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 200 personel ve çevredeki esnaf, ay sonunda çocuklarına ve kendilerine birşeyler almadı.

200 personel ve esnafların kendi aralarında topladıkları paralarla 300 kilo pastırma ve sucuk alındı. Alınan bu pastırma ve sucuklar Güneydoğu'da terörle mücadele eden arkadaşlarına gönderdi.

Kolilere konulan pastırma ve sucuk kolileri, araçlara yüklenerek, Diyarbakır ve Şırnak'taki görevli güvenlik güçlerine gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde ise Muğlalı yurttaşlar, 600 kilo kavurma, 500 kilo Datça balı ve 100 kilo tahin helvası göndermişti.

ulusalkanal.com.tr

# diyarbakır # kayseri # sucuk