Adana'dan kahreden haber

Türkiye bugün iki çocuğun ölüm haberiyle sarsıldı... Adana'da pazar günü kaybolan minik Gizem'in cansız bedenine ulaşıldı. Otopsi raporuna göre önce bıçaklandı ardından boğuldu daha sonra yakıldı. Manisa'da ise 4 gündür kayıp olan 9 yaşındaki Umut'un cansız bedeni su kuyusunda bulundu.

Adana'dan kahreden haber

Adana'da pazar gününden bu yana kayıp olan 6 yaşındaki Gizem'den acı haber geldi. Minik kızın cesedine sabaha karşı ulaşıldı.

İddiaya göre Gizem pazar günü öğle saatlerinde evden parka gitmek için ayrıldı... Saatler ilerledi ancak Gizem geri dönmedi.

ES//

Gizem'in dönmeyişi ailesini endişelendirdi. Polis ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı.

Ekiplerinin dün gece Rüzgarlı Tepe civarında yaptığı aramalarda 6 yaşındaki çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı.

Gizem'in katil zanlısı S.A, polise vahşi cinayeti nasıl işlediğini ayrıntılarıyla anlattı. Katil zanlısının ifadesi, okuyanların kanını dondurdu.

Gizemin ardından bir ölüm haberi de Manisa'dan geldi.

Manisa'da 4 gündür kayıp olan ilkokul öğrencisi Umut'un cansız bedeni kullanılmayan bir su kuyusunda bulundu.

Umut, 25 Nisan günü okuldan çıktıktan sonra bir arkadaşı ile evinin bahçesinde oyun oynadı. Ardından annesine sormadan dışarı çıktı. Bir daha geri dönmedi. Umut son olarak bir arkadaşı ile internet kafede görüntülendi.

Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, 25 Nisan'dan bu yana aranan Umut'un cesedini Akhisar İstasyonu sınırlarındaki kullanılmayan bir su kuyusunda buldu.

Acı haberi alan aile sinir krizi geçirdi.

ulusalkanal.com.tr

# adana # gizem