İrem Su Akkaya 7 Mart tarihli Twitter paylaşımı dikkat çekti

Burdur'da trafik kazasında yaşamını yitiren 19 yaşındaki üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın 7 Mart tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşım, dikkat çekti. Paylaşımda, "ölüm şakalarını yapmaya bayılırdım ama işin ciddiyetini kavradığımdan beri ironisi bile tüylerimi diken diken ediyo ölmeyi cidden istemiyorsanız bunu dile getirmeyi kesin ya da Bi köşede geberin kurtulalım BU Bİ ŞAKA DEĞİL ÇÜNKÜ ÖLÜM GERÇEK VE ÇOK YAKIN" ifadeleri yer aldı

İrem Su Akkaya 7 Mart tarihli Twitter paylaşımı dikkat çekti

Burdur'da, kazada yaralanıp, tedaviye alındığı hastanede bir gün sonra yaşamını yitiren üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın 7 Mart 2019 tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Akkaya, paylaşımında şunları ifade etti:

"ölüm şakalarını yapmaya bayılırdım ama işin ciddiyetini kavradığımdan beri ironisi bile tüylerimi diken diken ediyo ölmeyi cidden istemiyorsanız bunu dile getirmeyi kesin ya da Bi köşede geberin kurtulalım BU Bİ ŞAKA DEĞİL ÇÜNKÜ ÖLÜM GERÇEK VE ÇOK YAKIN"

REKTÖRDEN MESAJ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İrem Su Akkaya’nın yaşamını yitirmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Prof. Dr. Korkmaz, "Elim bir trafik kazası sonucu iki gündür yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencimiz İrem Su Akkaya’yı maalesef kaybettik. Allah rahmet eylesin. Acılı ailesinin ve MAKÜ ailesinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

# burdur