'Kesinlikle güçlü bir kadromuz olacak bu sezon'

Fenerbahçe'nin Yunanistan ekibi Panathinaikos karşısında aldığı 2-1'lik skor sonrası açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları maça iyi bir şekilde çıkmak için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

'Kesinlikle güçlü bir kadromuz olacak bu sezon'

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları ilk maçta sakat ve cezalı futbolcuların bulunduğunu hatırlatan Pereira, Bu yüzden hazırlık maçlarında bu oyuncuların yokluğunu düşündüğünü dile getirdi.

Pereira, "Buna göre hazırlanıyoruz. Çok pozisyona girip iyi savunma yapacağız. Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar kadar az zamanımız var. İlk maça kadar taze kalabilmek için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonlar Ligi haftasına iyi çıkacağız. Geçen sezonu geç bitirdik. Ardından Avrupa Şampiyonası hazırlık sürecimizi kısalttı. Çok kısa bir süre tatil süreci geçirdik. İdeal hazırlık süreci 6 hafta olurdu ama bu mümkün olmadı. Maç ritmimizi sağlamaya çalışıyoruz. Kuvvet çalışması yaptık dün ve bugün bunun yorgunluğu gözüktü. Genel olarak takımımın çabasını beğendim. Sonuçtan da memnunum. Biraz daha zamana ihtiyacımız var" dedi.

"KESİNLİKLE GÜÇLÜ BİR KADROMUZ OLACAK BU SEZON"

Transfer sürecindeki gayretlerinden dolayı Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulundan çok memnun olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, "Transfer kriterlerimi ortaya koyarak bu çalışmaları yapıyoruz. Çok fazla oyuncu almadık ama iyi oyuncular aldık. Altyapıdan gelen oyunculara da alan açacağız. Bazıları kadromuzda olacak. Kesinlikle güçlü bir kadromuz olacak bu sezon" diye konuştu.

"KALİTELİ BİR KADRO KURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Aatıf'ı veya Alper'i 10 numarada kullanabileceklerini dile getiren Pereira, "İlk olarak realist olmalıyız kulüp olarak. Birçok konuda daha önemli konularımız var kulüp içerisinde. Oyuncu alırsınız ama ay sonunda maaşlarını ödeyebilmeliyiz. Bu durumları göz önüne almalıyız. Kaliteli bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Kaliteli bir kadromuz da var. Salih'i de kullanabiliriz. Başkanımız bir şey mümkün değil diyorsa zaten fazlasını istemem" şeklinde ifadeler kullandı.

"VAN PERSİE BUGÜN KENDİSİNİ HAZIR HİSSETMEDİ"

Robin van Persie'nin bu maçta yer almaması nedeni açıklayan Pereira şu şekilde konıştu: "Van Persie bireysel çalışma yürütüyor hazır olmak için. Kendisini bugün hazır hissetmedi."

(DHA)

# yunanistan # fenerbahçe # Vitor Pereira # panathinaikos