Talihin böylesi!

Türk Hava Yollarının milyonlarca lira bütçeyle hazırladığı, 2,5 milyondan fazla katılım olan '1 Milyon Mil' çekilişinin talihlisi belli oldu… O talihli 3'ncü havalimanı ihalesini kazanan konsorsiyumun ortaklarından Limak Holding'in Genel Müdürü Taner Ercömert oldu.

Talihin böylesi!

Türk Hava Yolları, milyonlarca lira harcayarak bir kampanya düzenledi. Kampanya'da çekilişke bir kişiye 1 milyon mil verilecekti.

Kampanyaya katılım 2 milyon 666 oldu. Ve sonunda merakla beklenen o çekiliş yapıldı. Büyük ödül olan 1 milyon Mili, Taner Ercömert adlı kişi kazandı. Çok geçmeden o şanslı kişinin Limak Holding'in Hidroelektrik santrallerinden sorumlu genel müdürü olduğu ortaya çıktı.

Limak Holding 17-25 Aralık sürecinde, medya havuzuna para aktardığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Holding aynı zamanda ses kayıtlarında Türk milletine küfrettiği iddia edilen Mehmet Cengiz'in şirketi ile elektrik dağıtımından 3'ncü havalimanı projesine kadar çok sayıda büyük ihaleyi kazanan şirket.

Türk Hava Yolları, çekiliş noter huzurunda yapıldı açıklaması yapmakla yetinirken, ödülü 'şans eseri kazanan' Genel Müdür tepkiler üzerine milleri bağışlayacağını açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

# kampanya # THY # 3. havalimanı # limak