İstanbul Üsküdar'da polis bahçeye uyuşturucu atanları arıyor

Sofrayı kurdu, mangalı yaktı. Ancak kekik zannettiği uyuşturucu maddeyi etle karıştırınca yemekleri zehir oldu. Eti yiyen 10 kişi zehirlendi bir kişi de hayatını kaybetti.

İstanbul Üsküdar'da ızgara yaparken ete baharat yerine uyuşturucu madde karıştırdı. Bu dikkatsizlik bir can aldı.

Olay Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Sarıkanarya Sokak'taki bu evde yaşandı. Ev sahibi Aysel Karahan, Ankara'dan gelen yakınlarına yemek yapmak için evin bahçesinde mangal yaktı.

Etleri hazırladı ateşin üzerine koydu. Ardından bahçede bulduğu bir poşetin içindeki baharat zannettiği uyuşturucuyu serpti. Madde kekik ile bire bir benziyordu, farkına varamadı.

Herkes sofraya oturdu Aysel Karahan'ın gelini Yeliz D. dışında herkes ızgara etten yedi. Kısa süre sonra etten yiyenlerin boş boş bakmaya ve garip davranmaya başladığını gören Yeliz D., "Başım dönüyor" diyen eşini hava almaya çıkardı. Tekrar sofraya döndüğünde ise herkesin sabit durmakta zorlandığını ve anlamsız hareketlerde bulunduğunu fark etti. Hemen 112 Acil Servisi aradı. Olay yerine gelen ambulanslar zehirlenen aile üyelerini çevre hastanelere götürdü.

Uyuşturucudan 10 kişi zehirlenmişti. Madde nedeniyle aile fertlerinden 55 yaşındaki enişte Bayram A. hayatını kaybetti. Hekimler Bayram A. uyuşturucuya bağlı kalp krizi olduğunu söyledi.

Polis bahçeye poşet içindeki uyuşturucu maddeyi kim ya da kimlerin bıraktığını belirlemek için çalışma başlattı.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # uyuşturucu # Üsküdar # mangal