Demet Akalın, İbrahim Tatlıses ve Ebru Polat arasında askerlik tartışması

Demet Akalın ile İbrahim Tatlıses arasındaki 'askerlik' tartışması sürüyor. Akalın'ın yazdıklarına Tatlıses, Instagram hesabından oğlunun askerlik fotoğrafını paylaşarak yanıt verdi. Ebru Polat da konuyla ilgili "Bu konuyla ilgili herkes Demet in üzerine gidiyor,konuyu ben baslattım aradan çekilmiş gibi oldum,rahatsızlık duyuyorum suanda bu durumdan.Devletinin,askerinin yanında olmak istemek kötü birseymi!Giden sanatcılara kimse laf etmedi zaten hayırdır niye hemen gaza geldiniz bu kadar" diye yazdı

Demet Akalın, İbrahim Tatlıses ve Ebru Polat arasında askerlik tartışması

Ünlü sanatçılar Demet Akalın ile İbrahim Tatlıses arasında 'askerlik' tartışması yaşandı.

Demet Akalın sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Erkek kardeşim 2 mayısta askere gidiyo! Bana yusufyusuf diyen ibrahim tatlıses!!! Yazık!!!!sızde gönderin cocuklarınızı hepiniz gönderin hadi bakalım!!!!

Korksam iki ay önce İşin Karacayla başvurmamm gitmek için!!

Davet etmedim edemedim de ! Gerçekleri söyle düne kadar ulaşıodu elime!telefonumuz belli adresimiz belli!öyle aradım ulaşamadım a sığınma gerçek değil çünki!!! @PolatYagci"

İbrahim Tatlıses de bugün Instagram hesabından oğlunun fotoğrafını paylaştı.

Tatlıses şunları belirtti:

"Demet Hanım lafım size değildi, soru içinde isminizi duymadım bile... Lafı kime dediğimi bilen bilir... Mevzu VATAN AŞKI ise, benim oğlum AHMED, askerliğini uzun dönem olarak SARIKAMIŞ’ta yaptı, başarısından ötürü de 3 tane madalya aldı...!!! O dönem Reha Muhtar ile Ana Haber’de bile çıktı, arşivleri araştırın bulun!!!"

DEMET AKALIN: ÜZDÜNÜZ

Demet Akalın, İbrahim Tatlıses'in Twitter paylaşımının altında, "Kimse ona söyleyin. Davet edileceğim, gelmeyeceğim. Üzdünüz sabah sabah" ifadelerini yazdı.

Akalın, başka paylaşımlara da "Çok merak etmişinde izin verılmedi iki ay önce!! Biz bizz bizz demiyoruz! Neden gelmedinz diye soruldu bende çağrılmadıkkı dedim! Bu kadar!!" diye yazdı.

EBRU POLAT'TAN AÇIKLAMA

Ebru Polat, Twitter hesabından "Bu konuyla ilgili herkes Demet in üzerine gidiyor,konuyu ben baslattım aradan çekilmiş gibi oldum,rahatsızlık duyuyorum suanda bu durumdan.Devletinin,askerinin yanında olmak istemek kötü birseymi!Giden sanatcılara kimse laf etmedi zaten hayırdır niye hemen gaza geldiniz bu kadar!" paylaşımını yaptı.

Demet Akalın da bu paylaşıma, kendisine saldıran olmadığını aksine mesaj atanın çok olduğunu ifade etti.

Polat da devamında "Sinir oldum ya. Bazı sanatcılar Çakal sürüsü gibiler.. her söze saldır mantıgı. Halbuki yanyana el ele olmak varken. Aynen destek mesajı daha cok zaten." diye yazdı.

ulusal.com.tr

# ibrahim tatlıses # ebru polat # demet akalın