Başkanlıkla ilgili bu video tıklanma rekorları kırıyor

Biri; ülkücü hareketin lideri Alparslan Türkeş, diğeri; milli görüş geleneğini önderi Necmettin Erbakan. Hayatını kaybeden iki liderin konuşmaları bugünlerde sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor. Nedeniyse, her iki liderin meclis gündeminde olan başkanlık sistemiyle ilgili yıllar önce söylediği sözler.

Ülkücü hareketin kurucusu Alparslan Türkeş ve Milli görüş geleneğinin önderi Necmettin Erbakan son günlerde sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

Nedeni de her iki liderin gündeminde olan başkanlık sistemi ile ilgili yıllar önce söylediği sözler.

8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile birlikte Türkiye'nin gündemine sokulan ve zaman zaman da alevlenen başkanlık sistemi tartışmaları uzun yıllardır devam ediyor.

4 Nisan 1997'de hayatını kaybeden Alparslan Türkeş ve 27 Şubat 2011'de yaşamını yitiren Necmettin Erbakan'a da bu konu yıllar önce soruluyor.

Başkanlık sistemine sert tepki gösteren Alparslan Türkeş, işin sonunun da ülkenin bölünmesine kadar gideceğini vurguluyor.

O günler de olduğu gibi bugün de ekonomik sıkıntıların yaşandığı Türkiye'de, Erbakan'ın başkanlık sistemiyle ilgili söylediği sözler bugünleri de kapsıyor.

Sosyal medyada tıklanma ve paylaşma rekorları kıran bu videoya ilgi, her geçen gün daha da artıyor...

ulusalkanal.com.tr

# mhp # başkanlık # Erbakan # türkeş