Hayatını kaybedenlerin sayısı 97'ye yükseldi

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 97'ye yükseldi. Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, hayatını kaybedenlerden 92'sinin kimlik tespitinin yapıldığını açıkladı. Kimlik tespiti yapılanların cenazesi nakil ve defin işlemleri için ailelerine teslim edildi.

Hayatını kaybedenlerin sayısı 97'ye yükseldi

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler hakkında son rakamları paylaştı. Ölü saysının 97 olduğu açıklandı. Hayatını kaybedenlerden 92'sinin kimlik tespiti yapıldı. Kimlik tespiti yapılanlardan 91'nin cenazesi nakil ve defin işlemleri koordinasyonunu yürüten AFAD tarafından ailelerine teslim edildi.

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi'nden aypılan açıklamada "Hastanelerimize başvuran toplam 508 hastamızın 317’si tedavileri yapılarak taburcu edilmiştir. Acil hasta nakil ihtimaline karşı 5 ambulans helikopter ve 1 ambulans uçak hazır bekletilmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın kimlik tespiti ve otopsi işlemleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülmektedir" denildi.

Bu arada Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'nin "ALO 184" destek hattının yaralı yakınlarını bilgilendirmek için 24 saat kesintisiz hizmet vermeye devam edeceği de açıklandı.

ulusalkanal.com.tr

# ankara patlama # ankarada kaç kişi öldü # ankarada ölenler # başbakanlık kordinasyon merkezi